6 Συμβουλές για να αποθηκεύσετε ένα ντουλάπι με προϋπολογισμό

0
6 Συμβουλές για να αποθηκεύσετε ένα ντουλάπι με προϋπολογισμό

***Αυτός ο ιστότοπος μπορεί να περιέχει συνδέσμους συνεργατών. Με άλλα λόγια, οι εταιρείες θα μας αποζημιώσουν εάν αγοράσετε τα προτεινόμενα προϊόντα. Αυτή η αποζημίωση παρέχεται χωρίς κόστος για τον πελάτη, αλλά βοηθά στην πληρωμή για τη συντήρηση αυτού του ιστότοπου. Όλες οι απόψεις που δηλώθηκαν εξακολουθούν να είναι δικές μου. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στην καρτέλα αποκαλύψεις στο παραπάνω μενού.***

Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι η υγιεινή διατροφή είναι πολύ ακριβή. Οι αγορές στο Whole Foods ή στο τμήμα βιολογικών προϊόντων του παντοπωλείου φαίνονται απρόσιτες. Αλλά η υγιεινή, πραγματική διατροφή δεν χρειάζεται να είναι ακριβή. Χρειάζεται απλώς λίγη προετοιμασία και προγραμματισμό για να το πετύχεις.

Έτσι, σήμερα, θέλω να μιλήσω για το πώς να εφοδιάσετε ένα υγιεινό ντουλάπι, με αληθινό φαγητό, με έναν προϋπολογισμό. Τι προϋπολογισμό; Αυτό εξαρτάται από εσένα. Αλλά η εξοικονόμηση χρημάτων και η λήψη έξυπνων επιλογών είναι το όνομα του παιχνιδιού εδώ.

6 Συμβουλές για να αποθηκεύσετε ένα υγιές ντουλάπι με έναν προϋπολογισμό

1. Αγοράστε τις εβδομαδιαίες προσφορές

Όλοι λαμβάνουν τα εβδομαδιαία ειδικά φυλλάδια ταχυδρομικά από το τοπικό παντοπωλείο τους, σωστά;

Ίσως απλώς να τα αγνοήσετε ή να τα πετάξετε γιατί πιστεύετε ότι είναι χάσιμο χρόνου ή ότι έχουν μόνο επεξεργασμένα τρόφιμα σε προσφορά. Αλλά την επόμενη φορά που θα έρθουν με το ταχυδρομείο, ίσως θελήσετε να ρίξετε μια άλλη ματιά.

Τις περισσότερες φορές μπορείτε να βρείτε μερικές καλές προσφορές στις εβδομαδιαίες προσφορές του τοπικού παντοπωλείου σας. Πολλές φορές πωλούνται εποχιακά προϊόντα γιατί προσπαθούν να τα ξεφορτωθούν. Μπορεί επίσης να βρείτε καλές προσφορές για κρέας και κατεψυγμένα τρόφιμα.

Επομένως, διαβάστε το φυλλάδιο, κάντε μια λίστα και στη συνέχεια φτιάξτε το πρόγραμμα των γευμάτων σας γύρω από το τι είναι σε προσφορά (ειδικά τα φρέσκα τρόφιμα), για να μην σπαταλήσετε τίποτα.

Δεν χρειάζεται να είστε ακραίος κουπόνι για να χρησιμοποιήσετε τις εβδομαδιαίες προσφορές προς όφελός σας. Ελέγξτε τα λοιπόν!

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

2. Αγοράστε χύμα όταν είναι διαθέσιμο

Το να αγοράζετε χύμα, ειδικά για βασικά προϊόντα, όπως υλικά ψησίματος, ρύζι, μπαχαρικά και άλλα πραγματικά απαραίτητα τρόφιμα είναι λογικό και θα σας εξοικονομήσει χρήματα μακροπρόθεσμα.

Μπορείτε να πάτε σε ένα κατάστημα συνδρομής όπως το Sams ή το Costco για χύμα είδη. Αλλά μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε στο κανονικό σας παντοπωλείο ή μέσω διαδικτυακών καταστημάτων λιανικής όπως το Amazon.

Απλώς βεβαιωθείτε ότι όταν αγοράζετε χύμα αποθηκεύετε τα αντικείμενά σας σωστά, ώστε να μην εισχωρήσουν σφάλματα ή τρωκτικά. Θα θελήσετε επίσης να τα αποθηκεύσετε σε ένα πιο δροσερό μέρος του σπιτιού σας για να αυξήσετε τη μακροζωία.

3. Επιλέξτε τη μάρκα του καταστήματος

Όταν ψωνίζετε στο τοπικό παντοπωλείο σας, μην παρασυρθείτε από τη διαφημιστική εκστρατεία της επωνυμίας.

Θα έλεγα ότι στο 98% των περιπτώσεων, η επωνυμία του καταστήματος είναι εξίσου καλή με την επωνυμία. Και είναι σχεδόν πάντα φθηνότερο.

Εξοικονομήστε λοιπόν χρήματα αγοράζοντας την επωνυμία του καταστήματος και κερδίστε περισσότερα χρήματα.

4. Μην αγοράζετε είδη μίας χρήσης

Όταν μπαίνεις στον πραγματικό κόσμο των τροφίμων, μερικές φορές βρίσκεις ανθρώπους που είναι υπερβολικοί με ζήλο με τις συνταγές τους. Βάζουν πράγματα στο φαγητό τους για τα οποία δεν έχετε ξανακούσει.

Αν και αυτό μπορεί να είναι διασκεδαστικό και συναρπαστικό για αυτούς ως σεφ και ως δημιουργούς συνταγών, μπορεί να το κάνει πιο δύσκολο για την κανονική μαμά να το φτιάξει.

Θα έμενα μακριά από συνταγές που χρησιμοποιούν υλικά που θα χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά. Τα εξωτικά μπαχαρικά ή τα δυσεύρετα δημητριακά μπορεί να είναι δαπανηρά και πιθανότατα δεν θα τα χρησιμοποιήσετε όλα πριν λήξουν.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα έψαχνα για μια πιο απλή συνταγή ή θα αντικαθιστούσα το είδος μιας χρήσης με κάτι που είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιείτε συχνά. Η σπατάλη φαγητού (ιδιαίτερα ακριβά εξωτικά συστατικά) μπορεί να αφαιρέσει χρήματα από τον προϋπολογισμό των τροφίμων σας χωρίς λόγο.

5. Μην αγοράζετε τα πάντα βιολογικά

Τα βιολογικά τρόφιμα είναι καλύτερα για εμάς, δεν υπάρχει αμφιβολία. Αν όλα τα τρόφιμα ήταν βιολογικά στον κόσμο, η γενική υγεία όλων θα ήταν καλύτερη.

Αλλά όταν πρόκειται να αγοράσετε βιολογικά από το παντοπωλείο, δεν χρειάζεται να ξοδεύετε τα επιπλέον χρήματα για κάθε είδος.

Ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε ποια φρούτα/λαχανικά πρέπει να αγοράσετε βιολογικά και ποια δεν είναι απαραίτητα, συμβουλευτείτε The Dirty Dozen λίστα. Ενημερώνεται κάθε χρόνο, οπότε φροντίστε να βρείτε το νεότερο.

Εάν έχετε κήπο, μπορείτε να συμπληρώσετε τις βιολογικές σας ανάγκες καλλιεργώντας τα δικά σας βιολογικά τρόφιμα. Είναι πολύ ικανοποιητικό και αν γίνει σωστά μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα.

6. Κρατήστε τα πράγματα απλά

Κράτησα για το τέλος την καλύτερη συμβουλή.

Όταν προσπαθείτε να φάτε υγιεινό, αληθινό φαγητό, μερικές φορές μπορείτε να ξεπεράσετε τον ενθουσιασμό σας για να ξεκινήσετε.

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να το διατηρήσετε απλό. Απλά γεύματα. Απλά σχέδια γευμάτων. Επαναλάβετε καθημερινά γεύματα, όπως πρωινό και μεσημεριανό, ώστε να μην χρειάζεται να βρίσκετε νέα πράγματα καθημερινά.

Αυτό θα βοηθήσει τον προϋπολογισμό σας γιατί θα ξέρετε πόσο κοστίζουν αυτά τα πράγματα και όταν βρείτε μια συμφωνία μπορείτε να προμηθευτείτε απόθεμα.

Φτιάξτε απλές συνταγές που χρησιμοποιούν πραγματικά βασικά τρόφιμα. Καλλιεργήστε φαγητό στο σπίτι αν μπορείτε.

Η μετάβαση από την τυπική αμερικανική δίαιτα σε μια πραγματική τροφή, η υγιεινή διατροφή μπορεί να είναι συντριπτική.

Ας ελπίσουμε ότι αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε χρήματα ενώ αυξάνετε την υγεία σας. Το καλύτερο και των δύο κόσμων!

Έχετε άλλες συμβουλές για να εφοδιάσετε το ντουλάπι σας σε έναν προϋπολογισμό; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω. Και αν πιστεύετε ότι αυτή η ανάρτηση ήταν χρήσιμη, κοινοποιήστε. Ευχαριστώ!

καρφίτσα για 6 Συμβουλές για να αποθηκεύσετε ένα υγιές ντουλάπι με προϋπολογισμό

Κάντε κλικ εδώ για να εγγραφείτε

Παρακαλούμε ακολουθήστε μας και κάντε μας like:

Schreibe einen Kommentar