Τι πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε ένα Fixer-Upper

2
Τι πρέπει να σκεφτείτε πριν πάρετε ένα Fixer-Upper

Αν ψάχνετε να αγόρασε ένα σπίτι αλλά έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, τότε θα μπορούσε να είναι έξυπνο να ψάξετε για στερέωση επάνω. Ταυτόχρονα, είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι για το τι αναλαμβάνετε πριν αποχωριστείτε τα μετρητά σας. Έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικά σημεία που πρέπει να σκεφτείτε πριν αναλάβετε ένα στερέωσης-πάνω.

Άνθρωπος απογοητευμένος με τον όγκο της δουλειάς που χρειάζεται ακόμα να γίνει

Ποιους τοπικούς νόμους πρέπει να γνωρίζετε;

Αυτή είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας πριν αγοράσετε οποιοδήποτε ακίνητο. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τα εξαρτήματα στερέωσης, επειδή το όλο νόημα ενός στερέωσης-πάνω είναι να το βελτιώσει. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να ξέρετε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο λόγος που το σπίτι είναι μονόχωρο είναι ότι βρίσκεται σε μια νομικά πολύπλοκη κατάσταση που κανείς δεν θέλει να αντιμετωπίσει.

Είναι το ακίνητο κατοικήσιμο;

Ορισμένα εξαρτήματα στερέωσης χρειάζονται μόνο μέτριες επισκευές σε αυτά. Αυτά μπορούν συχνά να γίνουν αφού μετακομίσετε, εάν είστε εντάξει να ζήσετε με την ταλαιπωρία. Από την άλλη πλευρά, ορισμένα εξαρτήματα στερέωσης χρειάζονται σοβαρή δουλειά για να είναι ασφαλή για να ζήσουν.

Αν το fixer-πάνω είχε γη, ίσως μπορείτε να σταθμεύσετε ένα RV σε αυτό. Αυτό θα σας έδινε κάπου να καλέσετε τους δικούς σας ενώ οι επισκευές ήταν σε εξέλιξη. Με αυτά τα λόγια, ζώντας σε ένα RV φέρνει τις δικές του προκλήσεις, ειδικά σε πιο δροσερό καιρό. Θα πρέπει να σκεφτείτε προσεκτικά εάν ήσασταν πραγματικά έτοιμοι για αυτούς.

RV σε γη που χρησιμοποιείται ως στέγαση προσωρινά

Πόση δουλειά χρειάζεται το ακίνητο;

Αυτή είναι συχνά η ερώτηση make-or-break για το επάνω μέρος της στερέωσης. Οικονομικά, πρέπει να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε μια αρκετά μεγάλη έκπτωση στην πιθανή αξία του ακινήτου, ώστε να αξίζει τον κόπο η προσπάθεια. Πρακτικά, θα πρέπει να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να χειριστείτε την εργασία.

Ακόμα κι αν έχετε τις δεξιότητες και τα εργαλεία που απαιτούνται για την εργασία, πρέπει να σκεφτείτε τον χρόνο που απαιτείται. Η τοποθέτησή του σε μια εργασία πλήρους απασχόλησης θα μπορούσε να οδηγήσει σε ένα μακρύ και εξαντλητικό έργο αποκατάστασης. Το να κάνετε ένα διάλειμμα από τη δουλειά για να το κάνετε θα σημαίνει ότι θα χάσετε εισόδημα. Αυτό το κόστος θα πρέπει να συνυπολογιστεί στο συνολικό προϋπολογισμός για το έργο.

Πρέπει επίσης να σκεφτείτε τις νομικές πρακτικές. Είναι σύνηθες να υπάρχουν νόμοι που απαιτούν ορισμένους τύπους εργασιών να εκτελούνται από ειδικευμένους εμπόρους. Γενικά, αυτό σημαίνει οτιδήποτε αφορά φυσικό αέριο ή ηλεκτρική ενέργεια.

Πόσο καλή είναι η τρέχουσα υποδομή;

Το πρώτο σημείο που πρέπει να ελέγξετε είναι πόσο εύκολα είναι προσβάσιμο το ακίνητο οδικώς. Πιο συγκεκριμένα, πόσο εύκολα είναι προσβάσιμο από διαφορετικούς τύπους οχημάτων; Για παράδειγμα, τα κανονικά αυτοκίνητα και τα pickups μπορούν να χρησιμοποιούν δρόμους που είναι πολύ βαρείς για κατάλληλα φορτηγά. Από την άλλη πλευρά, τα σωστά φορτηγά μπορούν να χειριστούν καλύτερα το ανώμαλο έδαφος από τα αυτοκίνητα και τα pickup.

Πρέπει επίσης να ελέγξετε την κατάσταση χρησιμότητας. Ακόμα κι αν ένα σπίτι είναι στο δίκτυο, μπορεί να μην έχει την υποδομή που απαιτείται για ένα λειτουργικό, σύγχρονο σπίτι. Τα παλαιότερα εξαρτήματα επισκευής ενδέχεται να μην είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο. Εάν δεν είναι, θα πρέπει να διερευνήσετε διεξοδικά τις επιλογές σύνδεσης. Το γρήγορο Διαδίκτυο είναι συχνά βασικό σημείο πώλησης για τους αγοραστές σπιτιού.

Schreibe einen Kommentar