Τι κάνει τους δίσκους Norton Red Heat τόσο αποτελεσματικούς;

0
Τι κάνει τους δίσκους Norton Red Heat τόσο αποτελεσματικούς;

Σίτες λείανσης Norton Red Heat

Λειαντικά Norton Red Heat προσφέρει ένα από τα πιο καθαρά μοτίβα γρατσουνιών στον κλάδο. Τα κάνουν διαθέσιμα και σε δίσκους edger! Χρησιμοποιήστε τους δίσκους σε συνδυασμό με ζώνες ή ρολά στο μεγάλο σας μηχάνημα για να έχετε το πιο λείο δάπεδο κατά την προετοιμασία του υποδαπέδου σας ακόμη και σε δυσπρόσιτα σημεία που μόνο άκρο μπορεί να φτάσει.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κόκκινη θερμότητα με πιο σκληρά είδη ξύλου, όπως το αγριόφυλλο, για να εξοικονομήσετε την ποσότητα λειαντικού που χρησιμοποιείτε στην πραγματικότητα, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα. Το Red Heat μπορεί ακόμη και να αφαιρέσει φινιρίσματα που έχουν σκληρυνθεί με υπεριώδη ακτινοβολία προκατασκευασμένα δάπεδα.

Τι κάνει το Red Heat τόσο αποτελεσματικό;

Υπάρχουν πολλά που πηγαίνουν σε ένα λειαντικό σαν αυτό, αλλά ίσως το πιο σημαντικό χαρακτηριστικό είναι ότι το Red Heat είναι κατασκευασμένο από 100% πατενταρισμένο κεραμικό κόκκο SG. Αυτό εγγυάται τη βέλτιστη αντοχή στη φθορά με εξαιρετικά αιχμηρές ικανότητες κοπής που αψηφούν το πρόωρο θάμπωμα. Η υφασμάτινη επένδυση από πολυεστέρα X-weight των δίσκων είναι εξαιρετικά εύκαμπτη και απορροφά τους κραδασμούς.

Δωρεάν διαφήμιση

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να σταματήσετε να ξοδεύετε τόσο πολύ χρόνο για την αλλαγή των δίσκων σας και απλά να ολοκληρώσετε την εργασία σας με όσο το δυνατόν λιγότερη φασαρία. Το Red Heat σάς επιτρέπει να εργάζεστε πιο έξυπνα, όχι πιο σκληρά! Βεβαιωθείτε ότι έχετε όλη τη σειρά στο χέρι, από ζώνες μέχρι ρολά. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να περιηγηθείτε στην επιλογή μας από λειαντικά Red Heat.

Διατίθενται τύποι δίσκων Norton Red Heat

Υπάρχουν πολλά μεγέθη δίσκων Norton Red Heat που ταιριάζουν σε μια ποικιλία ακμών, συμπεριλαμβανομένων 7 x 7/8 και 8”, και είναι διαθέσιμα με τρύπες ή χωρίς τρύπες για να χωρέσουν σε μια ποικιλία μοντέλων άκρων. Οι δίσκοι Red Heat είναι επίσης διαθέσιμοι σε κόκκους από 24 έως 120, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ακριβή ποσότητα επιθετικότητας που χρειάζεστε και να κάνετε πολλά περάσματα με τον άκρο σας. Περιηγηθείτε στην πλήρη συλλογή δίσκων Red Heat εδώ.

Schreibe einen Kommentar