Σώμα με καμπύλες εναντίον λεπτού σώματος – Ποιο είναι καλύτερο για εσάς;

0
Σώμα με καμπύλες εναντίον λεπτού σώματος – Ποιο είναι καλύτερο για εσάς;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία – ο κόσμος έχει εμμονή με το βάρος. Είτε είναι αδύνατος, σε φόρμα ή με κοιλιακούς σανίδας, οι άνθρωποι πάντα αναζητούν τον επόμενο καλύτερο τρόπο για να αποκτήσουν και να παραμείνουν λεπτοί. Τι θα γινόταν όμως αν υπήρχε άλλη επιλογή; Τι θα γινόταν αν δεν έπρεπε να είσαι αδύνατη για να είσαι υγιής; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι οι όμορφες καμπύλες και η ηδονία σας θα μπορούσαν να είναι συμφέρουσες;

Για χρόνια, η καμπυλότητα έχει εξιδανικευτεί ως ομορφιά σε διαφημιστικές πινακίδες, περιοδικά και επιδείξεις μόδας. Αντίθετα, το να είσαι αδύνατη ταυτίζεται με κομψότητα και φυσική κατάσταση. Λοιπόν, ποιο είναι; Ποιο σωματότυπο πρέπει να φιλοδοξείς να έχεις – το με καμπύλες ή το λεπτό; Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι ζουν με την αντίληψη ότι μια γυναίκα με καμπύλες είναι ανθυγιεινή, αγωνίζεται να βρει ρούχα που να ταιριάζουν και είναι πάντα σε δίαιτα. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να σταματήσουν αυτές οι παρανοήσεις!

Οι σωματότυποι με καμπύλες έχουν τα πλεονεκτήματά τους. Οι καμπύλες σας μπορεί να είναι αρκετά κολακευτικές, είτε είστε κλεψύδρα, είτε σε σχήμα αχλαδιού, είτε έχετε πιο γεμάτο μπούστο. Και μην μας κάνετε καν να ξεκινήσουμε για το πώς εκπροσωπούνται οι γυναίκες με καμπύλες στα μέσα ενημέρωσης – σκεφτείτε τη Μέριλιν Μονρόε, τη Σοφία Βεργκάρα ή την Κιμ Καρντάσιαν. Αυτές οι κυρίες αποπνέουν αυτοπεποίθηση και σεξουαλικότητα, και η ηδονία τους είναι κάτι που πρέπει να ζηλέψουμε!

Θα εκπλαγείτε αν μάθετε πόσες γυναίκες επιλέγουν διαδικασίες ανύψωσης γλουτών και αυξητικές στήθους για να αποκτήσουν μια πιο καμπυλωτή εμφάνιση. Και δεν είναι μόνο επειδή θέλουν να τραβήξουν την προσοχή – οι καμπύλες έχουν τα πλεονεκτήματά τους!

Οι κλινικές βλέπουν αύξηση σε αυτές τις διαδικασίες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, καθώς οι γυναίκες θέλουν να δείχνουν ότι καλύτερο μπορούν για πάρτι στην πισίνα και διακοπές στην παραλία. Δείτε αν θέλετε να επιδεικνύετε έναν πιο γεμάτο πισινό με ένα τσιμπημένο μαγιό https://www.williambrunomd.com/procedures/brazilian-butt-lift/ Για περισσότερες πληροφορίες.

Παρακάτω είναι μερικά συναρπαστικά οφέλη του σώματος με καμπύλες:

Οφέλη για την υγεία:

Οι παρανοήσεις τροφοδοτούν την ιδέα ότι το υπερβολικό βάρος είναι ανθυγιεινό. Στην πραγματικότητα, δεν έχει σημασία το μέγεθος του φορέματός σας – είναι το ποσοστό λίπους στο σώμα σας. Έτσι, είτε είστε νούμερο 0 είτε μέγεθος 16, μπορείτε να πάτε, αρκεί να έχετε μια υγιή ποσότητα λίπους στο σώμα σας.

Μελέτες αποκαλύπτουν ότι οι γυναίκες με καμπύλες τείνουν να έχουν χαμηλότερα επίπεδα κακής χοληστερόλης. Σημαίνει ότι έχουν μειωμένο κίνδυνο να αναπτύξουν καρδιακή νόσο, εγκεφαλικό και υψηλή αρτηριακή πίεση.

Επιπλέον, υπάρχουν υψηλότερα επίπεδα HDL στο σώμα τους. Η καλή χοληστερόλη βοηθά στην απομάκρυνση της κακής χοληστερόλης από τις αρτηρίες τους.

Ένας πιο καμπυλωτός σωματότυπος σημαίνει επίσης ότι είναι πιο πιθανό να έχετε μικρότερο κίνδυνο ανάπτυξης διαβήτη τύπου ΙΙ.

Οφέλη γονιμότητας:

Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, το υπερβολικό βάρος δεν σας καθιστά στείρους. Μπορεί να βελτιώσει τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος!

Οι υπέρβαρες και οι παχύσαρκες γυναίκες είχαν περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν από τις πιο αδύνατες συνάδελφοί τους.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε έναν τόνο βάρους για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να μείνετε έγκυος. Αξίζει όμως να σημειωθεί ότι το υπερβολικό βάρος δεν επηρεάζει αρνητικά τη γονιμότητα όπως πιστεύουν οι άνθρωποι.

Βελτιωμένη αυτοεκτίμηση:

Ένας πιο καμπυλωτός σωματότυπος θεωρείται συχνά πιο επιθυμητός και ελκυστικός, κάτι που μπορεί να κάνει θαύματα για την αυτοεκτίμησή σας. Και μην ξεχνάμε αυτά τα μοντέλα plus-size γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Οι προεξέχοντες γοφοί και οι παχύτεροι μηροί συχνά συμβολίζουν τη θηλυκότητα, τη γονιμότητα και τη σεξουαλική έλξη. Αν, λοιπόν, νιώθεις άνετα με το δέρμα σου και περήφανη για τις καμπύλες σου, κούνησε το κορίτσι!

Χρόνια μετά από χρόνια, τα μέσα ενημέρωσης συνεχίζουν να στέλνουν μηνύματα ότι το να είσαι αδύνατη είναι ο μόνος τρόπος για να είσαι όμορφη. Αν και είναι αλήθεια ότι το υπερβολικό βάρος συνεπάγεται τους δικούς του κινδύνους για την υγεία, αυτό δεν σημαίνει ότι το να έχεις ένα λεπτό σώμα είναι αυτόματα πιο υγιές.

Επιπλέον, η επίτευξη ενός μη ρεαλιστικού σωματότυπου μπορεί να κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Μπορεί να οδηγήσει σε διατροφικές διαταραχές, χαμηλή αυτοεκτίμηση και πολλά άλλα προβλήματα ψυχικής και σωματικής υγείας.

Αυτό δεν σημαίνει ότι το να είσαι αδύνατη είναι κάτι κακό. Υπάρχουν πολλά οφέλη που προκύπτουν από το να έχεις έναν λεπτό σωματότυπο.

Υψηλά επίπεδα ενέργειας:

Εάν είστε αδύνατος, οι πιθανότητες είναι ότι έχετε υψηλότερα επίπεδα ενέργειας από κάποιον που είναι υπέρβαρος. Αυτό συμβαίνει επειδή το να κουβαλάς λιγότερο βάρος σημαίνει ότι το σώμα σου δεν χρειάζεται να εργάζεται τόσο σκληρά, κάτι που σου αφήνει περισσότερη ενέργεια.

Επιπλέον, ο μεταβολισμός σας είναι πιθανότατα υψηλότερος, συμβάλλοντας σε αυξημένα επίπεδα ενέργειας.

Τα υψηλότερα επίπεδα ενέργειας σας κάνουν πιο παραγωγικούς, κάτι που είναι εξαιρετικό για την προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια επαγγελματική σταδιοδρομία όπως μοντέλο, χορευτής ή αθλητής, εάν έχετε λεπτό σωματότυπο.

Χαμηλότερος κίνδυνος πόνου στις αρθρώσεις:

Ο πόνος στις αρθρώσεις είναι συχνά αποτέλεσμα της μεταφοράς υπερβολικού βάρους. Αυτό συμβαίνει επειδή το επιπλέον βάρος ασκεί επιπλέον πίεση στις αρθρώσεις σας, οδηγώντας σε πόνο και φλεγμονή.

Εάν είστε αδύνατος, είναι λιγότερο πιθανό να εμφανίσετε πόνο στις αρθρώσεις. Και αν όντως νιώθετε πόνο στις αρθρώσεις, αναμένεται να είναι λιγότερο σοβαρός από ό,τι θα ήταν αν ήσασταν υπέρβαροι.

Έτσι, θα είναι πιο εύκολο να ανεβείτε σκάλες, να περπατήσετε μεγάλες αποστάσεις και να κάνετε άλλες δραστηριότητες που απαιτούν κοινή κίνηση.

Σημαίνει επίσης λιγότερες επισκέψεις στον γιατρό και λιγότερο χρόνο που αφιερώνεται στη λήψη φαρμάκων για τον πόνο.

Βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία:

Το να είσαι αδύνατος σημαίνει γενικά ότι έχεις χαμηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους. Και το χαμηλότερο ποσοστό σωματικού λίπους έχει συνδεθεί με βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία. Και πάλι, τα καλά λιπαρά είναι σημαντικά, αλλά το υπερβολικό λίπος μπορεί να οδηγήσει σε καρδιακές παθήσεις.

Συγκεκριμένα, έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση και βελτιώνει τα επίπεδα χοληστερόλης.

Έτσι, εάν θέλετε να βελτιώσετε την υγεία της καρδιάς σας, το να είστε αδύνατος μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Δεν υπάρχει σωστή ή λάθος απάντηση σχετικά με το αν είναι καλύτερο ένα σώμα με καμπύλες ή ένα λεπτό σώμα. Εξαρτάται τελικά από τις προτιμήσεις σας και τι σας κάνει να νιώθετε άνετα στο δέρμα σας.

Η συντήρηση είναι επίσης σημαντική. Εάν είστε από τη φύση σας λεπτή, ίσως χρειαστεί να εργαστείτε σκληρότερα για να διατηρήσετε το βάρος σας. Και αν έχετε καμπύλες, ίσως χρειαστεί να προσέξετε τη διατροφή σας και να ασκηθείτε περισσότερο για να αποτρέψετε την αύξηση βάρους.

Ωστόσο, αν είστε ευχαριστημένοι με τις καμπύλες σας, τότε λικνίστε τις! Και αν προτιμάτε μια πιο λεπτή εμφάνιση, είναι επίσης υπέροχο. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να κρατάτε αυτό το κεφάλι ψηλά, τους ώμους προς τα πίσω και να στηρίζετε τα πράγματά σας με αυτοπεποίθηση!

Ευχές για να είστε χαρούμενοι και υγιείς!

Φωτογραφία από Μέγιστη επί Ξεβιδώστε

Schreibe einen Kommentar