Συμβουλές για τη δημιουργία επωνυμίας για την επιχείρησή σας – Life Coaches Blog

0
Συμβουλές για τη δημιουργία επωνυμίας για την επιχείρησή σας – Life Coaches BlogΌταν ξεκινάτε μια επιχείρηση, υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε και να κάνετε, αλλά δεν σκέφτονται όλοι να δημιουργήσουν μια επωνυμία, ειδικά αν η επιχείρησή τους είναι μικρή. Αλλά πρέπει να σκεφτείτε ποιος ρόλος έπαιξε η επωνυμία τους – και συνεχίζει να παίζει – στην επιτυχία αυτών των μεγάλων επιχειρήσεων. Αν δεν είχαν ασχοληθεί με μια μάρκα, θα ήξερες καν ποιοι είναι και τι πουλάνε σήμερα;

Αυτό ακριβώς είναι τι κάνει μια μάρκα; κάνουν την επιχείρηση εύκολη να θυμάται και να αναγνωρίζει το ευρύ κοινό. Στη συνέχεια, όταν θέλουν αυτό που πουλάει αυτή η εταιρεία, είναι πιο πιθανό να γίνουν πελάτες εκεί παρά σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση. Επομένως, εάν χρειάζεστε μια επωνυμία, ακολουθούν μερικές συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε ένα.

  • Χρησιμοποιήστε το όνομα της εταιρείας σας. Μην προσπαθείτε να δημιουργήσετε επωνυμίες για προϊόντα. που μόνο θα μπερδέψει τους ανθρώπους και θα κοστίσει περισσότερα χρήματα. Και θα διαχέει το αποτέλεσμα της μάρκας. Εστιάστε σε μία μόνο μάρκα συνολικά, θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό.
  • Εάν δεν χρησιμοποιείτε το όνομα της εταιρείας σας, θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια μηχανή εγγραφής για να μάθετε εάν το όνομα τομέα που θέλετε είναι διαθέσιμο. Είναι φρόνιμο να κολλήσετε όλες τις εκδόσεις – .com, .org κ.λπ. – ώστε κανείς άλλος να μην μπορεί να τις έχει και να κουμπώνει πίσω στην επιτυχία σας.
  • Κρατήστε το όνομα σύντομο και απλό, ώστε οι άνθρωποι να το θυμούνται και έτσι να είναι εύκολο να το συλλάβετε και να το προφέρετε. Από στόμα σε στόμα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διαφημιστείτε, αλλά αν οι άνθρωποι δεν θυμούνται το όνομα δεν θα μπορούν να το πουν στους φίλους τους.
  • Υπάρχουν 3 μονοπάτια προς επιλέγοντας ένα όνομα που είναι πιθανό να λειτουργήσει για την επιχείρησή σας. Πολλοί έχουν διαπιστώσει ότι μια ιδιότροπη επιλογή είναι εξαιρετική επειδή είναι συνήθως σύντομη και εξάπτει τη φαντασία των ανθρώπων – συν το ότι η δημιουργία ενός ονόματος μπορεί να είναι διασκεδαστική. Άλλοι ακολουθούν την παραδοσιακή διαδρομή, επιλέγοντας ένα όνομα που περιγράφει αυτό που κάνουν. Η τρίτη επιλογή είναι να επιλέξετε ένα όνομα που είναι υποβλητικό κατά κάποιο τρόπο – ίσως μιας εποχής, αν αυτό είναι κατάλληλο για την επιχείρησή σας.
  • Μην αφήσετε μια επιτροπή να επιλέξει το όνομα. Αυτό είναι πιο πιθανό να είναι ένα ήπιο όνομα που καλύπτει τα πάντα που δεν θα κάνει τίποτα για την επωνυμία σας. Καταιγισμός ιδεών με έναν ή δύο επαγγελματίες που γνωρίζουν την επιχείρησή σας και γνωρίζουν για το branding.
  • Να είναι συνεπής. Μην αλλάζετε συνέχεια τον τρόπο που περιγράφετε την επιχείρησή σας, καθώς αυτό θα προκαλέσει σύγχυση. Η επιχείρησή σας μπορεί κάλλιστα να περιγραφεί με πολλές εντελώς διαφορετικές φράσεις. επιλέξτε αυτό που είναι πιο κατάλληλο και μείνετε σε αυτό.
  • Μόλις το αποκτήσετε, προσθέστε το σήμα κατατεθέν. Τούτου λεχθέντος, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι το όνομα και το σχέδιό σας – ή κάποιο που μοιάζει με το ίδιο – δεν χρησιμοποιούνται ήδη από κάποιον άλλο.Schreibe einen Kommentar