Πώς να παρέχετε νερό για τα πουλιά της αυλής το χειμώνα

3
Πώς να παρέχετε νερό για τα πουλιά της αυλής το χειμώνα

Η παροχή γλυκού νερού είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσελκύσετε πουλιά στον κήπο και το τοπίο σας, αλλά αυτό γίνεται πρόκληση το χειμώνα, όταν οι πηγές νερού παγώνουν. Εάν θέλετε να έρθουν πουλιά, θα πρέπει να τους κάνετε το μπάνιο ή τη λιμνούλα σας στη διάθεσή τους κάθε μέρα του χρόνου.

Τα πουλιά μερικές φορές δυσκολεύονται να βρουν νερό σε συνθήκες παγετού ή ξηρών περιόδων, ειδικά σε αστικές περιοχές. Έτσι, αν τους βάζετε νερό κάθε μέρα, θα το βρουν και θα το εκτιμήσουν. Αλλά δεν χρειάζεστε μια μεγάλη φανταχτερή λίμνη ή ένα ακριβό μπάνιο πουλιών για να προσελκύσετε τα πουλιά. Οποιοδήποτε ανοιχτό δοχείο θα λειτουργήσει — ακόμα και ένα αναποδογυρισμένο καπάκι.

Κοτσύφι που κάθεται σε ένα λουτρό πουλιών

Δεν χρειάζεστε ένα φανταχτερό λουτρό πουλιών ή λίμνη για να τροφοδοτείτε τα πουλιά με νερό όλο το χειμώνα.

Ένας βράχος τοποθετημένος στη μέση του δοχείου θα δώσει στα πουλιά ένα μέρος να προσγειωθούν και να πιουν, και θα πηδήξουν στο νερό για να κάνουν μπάνιο επίσης. Το νερό πρέπει να αντικατασταθεί και τα δοχεία θα πρέπει να καθαρίζονται όποτε λερώνονται.

Εάν η κατάψυξη είναι ένα πρόβλημα όπου ζείτε, δεν υπάρχει λόγος να αποθαρρυνθείτε. Υπάρχει μια απλή λύση: ένας αποπαγωτής, διαθέσιμος στο διαδίκτυο και σε καταστήματα πουλιών. Αναζητήστε ένα που έχει το κατάλληλο μέγεθος για την περιοχή που προσπαθείτε να ξεπαγώσετε. Κυμαίνονται σε μεγέθη από αποπαγωτικά μπάνιου πουλιών προς την αποπαγωτές λιμνών.

Δεν ωφελούνται μόνο τα πουλιά. Η άγρια ​​ζωή όλων των ειδών θα είναι σε επιφυλακή το χειμώνα για γλυκό νερό και θα κάνετε τη χάρη στη φύση διασφαλίζοντας ότι τα ζώα έχουν μια πηγή που δεν παγώνει ποτέ.

μέλισσες πόσιμο νερό

Η παροχή γλυκού νερού καθ‘ όλη τη διάρκεια του χειμώνα βοηθά την άγρια ​​ζωή όλων των ειδών.

Παρέχετε πόσιμο νερό στην αυλή σας για άγρια ​​πτηνά; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.

Σύνδεσμοι & Πόροι

Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών. Δείτε την πλήρη αποκάλυψη παρακάτω.

Επεισόδιο 20: Gardening for the Birds with Margaret Roach

Επεισόδιο 76: How to Create a Bird-Friendly Yard

Επεισόδιο 134: Μείωση πληθυσμού πουλιών και τι μπορούν να κάνουν οι κηπουροί για να βοηθήσουν

Επεισόδιο 142: Γιατί οι επιλογές των φυτών μας έχουν σημασία: Η καλύτερη ελπίδα της φύσης, με τον Doug Tallamy

joegardenerTV YouTube: Πώς να προστατέψετε τα πουλιά το χειμώνα

joegardener Online Gardening Academy™: Τρία δημοφιλή μαθήματα για τις βασικές αρχές της κηπουρικής. διαχείριση παρασίτων, ασθενειών και ζιζανίων. και αρχίζουν οι σπόροι!

joegardener Online Gardening Academy Master Seed Starting: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να ξεκινήσετε τα δικά σας φυτά από σπόρους — σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

joegardenerTV YouTube

joegardener Newsletter

joegardener Facebook

joegardener Ομάδα Facebook

joegardener Instagram

ιοπαδός Pinterest

joegardener Twitter

Μεγαλώνοντας έναν πιο πράσινο κόσμο®

GGWTV YouTube

GGW Επεισόδιο 526: Backyard Birds

GGW Επεισόδιο 604: Creating Certified Wildlife Habitats

Στέμμα® Εργαλεία – Χορηγός βίντεο και Brand Partner της joegardener.com

*Αποκάλυψη: Ορισμένοι σύνδεσμοι προϊόντων σε αυτόν τον οδηγό είναι σύνδεσμοι συνεργατών, πράγμα που σημαίνει ότι θα λάβουμε προμήθεια εάν αγοράσετε. Ωστόσο, καμία από τις τιμές αυτών των πόρων δεν έχει αυξηθεί για να μας αποζημιώσει. Κανένα από τα στοιχεία που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο δεν έχει καμία σχέση με οποιαδήποτε αποζημίωση που επηρεάζει τη συμπερίληψή τους εδώ. Η επιλογή όλων των στοιχείων που εμφανίζονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast βασίστηκαν αποκλειστικά στην αξία και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάστηκαν από οποιοδήποτε συνεργάτη ή οικονομικό κίνητρο ή συμβατική σχέση. Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο, ο Joe Lamp’l έχει επαγγελματικές σχέσεις με τις ακόλουθες εταιρείες που μπορεί να έχουν προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ανάρτηση και το podcast: Rain Bird, Corona Tools, Milorganite, Soil3, Park Seed, Exmark και Wild Alaskan Seafood Box. Αυτές οι εταιρείες είναι είτε Brand Partners του joegardener.com ή/και διαφημίζονται στον ιστότοπό μας. Ωστόσο, δεν λαμβάνουμε καμία πρόσθετη αποζημίωση από τις πωλήσεις ή την προώθηση του προϊόντος τους μέσω αυτού του οδηγού. Η συμπερίληψη οποιωνδήποτε προϊόντων που αναφέρονται σε αυτήν την ανάρτηση είναι εντελώς ανεξάρτητη και αποκλειστική από οποιαδήποτε σχέση.

Schreibe einen Kommentar