Πώς να καταλάβετε εάν το σπίτι σας είναι έτοιμο για ανακαίνιση

2
Πώς να καταλάβετε εάν το σπίτι σας είναι έτοιμο για ανακαίνιση

Είναι έτοιμο το σπίτι σας για ανακαίνιση;

Η συντήρηση του σπιτιού σας είναι μια ισόβια δουλειά. έχετε πολύ καθάρισμα στο μέλλον σου, ακόμα κι αν έχεις διακοσμήσει το σπίτι σου όσο το δυνατόν πιο μίνιμαλ! Και όταν είστε κάτοχος ενός παλιού σπιτιού, η παρακολούθηση αυτής της συντήρησης μπορεί να είναι ακόμη πιο δύσκολη.

Πράγματι, ένα παλαιότερο σπίτι χρειάζεται ένα επιπλέον σταθερό χέρι. Αλλά πώς μπορείτε να πείτε πότε να το εφαρμόσετε; Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του σκουπίσματος και της ανάγκης τοποθέτησης νέων σοβατεπί;

Λοιπόν, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να απαντήσετε σε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Εδώ είναι τα σημάδια φθοράς που πρέπει να προσέξετε για να αποφασίσετε εάν το σπίτι σας είναι έτοιμο για ανακαίνιση.

Το σπίτι ανακαινίζεται

Όταν σας τελειώνει ο χώρος

Ο χώρος στο σπίτι είναι ο νούμερο ένα λόγος που οι άνθρωποι στρέφονται στις ανακαινίσεις. Όσο περισσότερο χώρο έχετε, τόσο πιο άνετα νιώθετε ένα σπίτι. Και αυτό είναι ένα σημείο εστίασης για εσάς αυτή τη στιγμή.

Εάν πρέπει συνεχώς να ρίχνετε τα πράγματα στα συρτάρια ή/και να αναδιατάσσετε τη διάταξη των επίπλων μόνο και μόνο για να χωρέσετε έναν ή δύο νέους επισκέπτες, είναι καιρός είτε να καθαρίσετε ένα δωμάτιο και να το μετατρέψετε είτε να χτυπήσετε μια επέκταση με υπερηφάνεια.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε λάβει από νωρίς αυτό το σημάδι. Θα χρειαστείτε χρόνο και μεγάλο προϋπολογισμό για να αντιμετωπίσετε μια τέτοια δουλειά.

Προϋπολογισμός ανακαίνισης σπιτιού

Όταν κάτι γίνεται πολύ ακριβό για να επισκευαστεί

Υπάρχουν πολλά πράγματα στο σπίτι σας που μπορούν να πάρουν την αξία τους όταν αφεθούν να συσσωρεύσουν τη φθορά. Αλλά υπάρχουν αρκετά ακόμη πράγματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν πριν γίνουν πολύ ακριβά για επισκευή! Τέτοια πράγματα περιλαμβάνουν τη στέγη, τα θεμέλια και τα παράθυρα και τις πόρτες στο σπίτι σας.

Σε μια τέτοια εποχή, κοιτάξτε σε εταιρείες όπως Ανανέωση από τον Άντερσεν για να βρείτε μια νέα τέλεια εφαρμογή. Και μετά βεβαιωθείτε ότι το έχετε εισαγάγει προτού προκληθεί άλλη ζημιά.

Δεν θέλετε να χρειαστεί να σκίσετε ολόκληρα τμήματα του σπιτιού σας μόνο και μόνο για να διορθώσετε κάτι μικρό, όπως μια ρωγμή ή ένα τσιπ. Και μετά να μείνει με ένα παρόμοιο αστρονομικό λογαριασμό για το προνόμιο.

Επισκευή στέγης

Όταν μπαίνει η υγρασία και η μούχλα

Η υγρασία και η μούχλα είναι δύο τεράστια προβλήματα για τους ιδιοκτήτες σπιτιού. Και όταν παρατηρήσετε σημάδια τους σε όλα τα δωμάτια, μην τα αγνοήσετε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε τη ζημιά ή να τηλεφωνήσετε σε κάποιον που μπορεί να το κάνει για εσάς. Στη συνέχεια, καθαρίστε και δείτε πόσο μακριά φτάνει πραγματικά το πρόβλημα.

Εάν αφεθούν να μαυρίσουν, αυτά τα δύο προβλήματα μπορεί να έχουν ως αποτέλεσμα καθίζηση και πτώση των τοίχων, καθώς και αποκόλληση της οροφής κατά τόπους. Τα βρεγμένα δωμάτια όπως το μπάνιο μυρίζουν υπερβολικά.

Δεν θέλετε να αντιμετωπίσετε κανένα τέτοιο πρόβλημα. Αφιερώστε λοιπόν λίγο χρόνο τώρα για να το φτιάξετε και σχεδιάστε μια μικρή ανακαίνιση προτού αναγκαστείτε να φύγετε από το σπίτι σας εντελώς.

Το σπίτι σας είναι έτοιμο για ανακαίνιση όταν σταματήσει να λειτουργεί για εσάς. Συντάξτε ένα σχέδιο δράσης και τακτοποιήστε τα πράγματα.

Schreibe einen Kommentar