Πώς να αποκτήσετε ένα για το σπίτι σας;

3
Πώς να αποκτήσετε ένα για το σπίτι σας;

Εάν είστε στην αγορά για ένα νέο σύστημα θέρμανσης, μπορεί να αναρωτιέστε αν πληροίτε τις προϋποθέσεις για επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης. Σε αυτό το blog post, θα συζητήσουμε πώς να το αποκτήσετε για πρώτη φορά επιχορηγήσεις κεντρικής θέρμανσης και τι είδους συστήματα είναι επιλέξιμα.

Θα παρέχουμε επίσης μια λίστα πόρων, ώστε να μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα!

Γυναίκα μπροστά από τη θερμάστρα

Βήμα-βήμα οδηγός για επιχορηγήσεις κεντρικής θέρμανσης:

1. Επικοινωνία

Το πρώτο βήμα για να λάβετε επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης είναι να επικοινωνήσετε με τον τοπικό πάροχο ενέργειας. Θα μπορούν να σας πουν ποια προγράμματα είναι διαθέσιμα και πώς να υποβάλετε αίτηση για αυτά. Ίσως χρειαστεί να προσκομίσετε απόδειξη εισοδήματος ή να συμπληρώσετε μια αίτηση σε ορισμένες περιπτώσεις.

2. Δικτυακός τόπος

Εάν δεν είστε σίγουροι από πού να ξεκινήσετε, ο κυβερνητικός ιστότοπος Energy.gov έχει μια λίστα με πόρους που θα σας βοηθήσουν να βρείτε οικονομική βοήθεια για βελτιώσεις της οικιακής ενέργειας. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με το ενεργειακό γραφείο ή την εταιρεία κοινής ωφέλειας της πολιτείας σας για περισσότερες πληροφορίες.

3. Εγκατάσταση

Μόλις βρείτε ένα πρόγραμμα για το οποίο πληροίτε τις προϋποθέσεις, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε έναν ανάδοχο που μπορεί να εγκαταστήσει το σύστημα. Και πάλι, λάβετε πολλαπλές εκτιμήσεις και ρωτήστε κάθε ανάδοχο για την εμπειρία του στην εγκατάσταση παρόμοιων συστημάτων. Αφού το επιλέξετε, ο ανάδοχος θα χειριστεί τη γραφειοκρατία και τη διαδικασία εγκατάστασης.

4. Σώσει

Αφού εγκαταστήσετε το νέο σας σύστημα, θα αρχίσετε να εξοικονομείτε χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί ακόμη και να δικαιούστε πίστωση φόρου. Μην περιμένετε λοιπόν – αν σκέφτεστε να αναβαθμίσετε το σύστημα θέρμανσης, τώρα είναι η ώρα να το κάνετε!

Αίτηση επιχορήγησης

Λόγοι για να το καταφέρετε!

Σε αυτήν την ανάρτηση ιστολογίου, θα συζητήσουμε επίσης γιατί πρέπει να υποβάλετε αίτηση για επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης φέτος!

  • Ο πρώτος λόγος για να υποβάλετε αίτηση για επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στους λογαριασμούς ενέργειας. Η θέρμανση του σπιτιού σας μπορεί να είναι ακριβή, ειδικά αν έχετε ένα παλιό σπίτι με ξεπερασμένη μόνωση. Μια επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης μπορεί να συμβάλει στην αντιστάθμιση του κόστους της αναβάθμισης της μόνωσης και της πραγματοποίησης άλλων βελτιώσεων εξοικονόμησης ενέργειας στο σπίτι σας.
  • Ένας άλλος λόγος για να υποβάλετε αίτηση για επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης είναι ότι μπορεί να βελτιώσει την άνεση του σπιτιού σας. Εάν ζείτε σε ένα παλαιότερο σπίτι, οι πιθανότητες είναι καλές ότι το τρέχον σύστημα θέρμανσης σας δεν είναι τόσο αποδοτικό όσο θα μπορούσε να είναι. Αυτό σημαίνει ότι το σπίτι σας μπορεί να μην είναι τόσο ζεστό όσο θα θέλατε να είναι τους χειμερινούς μήνες. Μια επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης μπορεί να σας βοηθήσει να αναβαθμίσετε σε ένα πιο αποτελεσματικό σύστημα, το οποίο θα οδηγήσει σε ένα πιο άνετο σπίτι.
  • Ένας τρίτος λόγος για να κάνετε αίτηση για επιδότηση κεντρικής θέρμανσης είναι ότι μπορεί να αυξήσει την αξία του σπιτιού σας. Εάν σκοπεύετε να πουλήσετε το σπίτι σας σύντομα, τότε οι βελτιώσεις ενεργειακής απόδοσης μπορούν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε το κορυφαίο δολάριο για το ακίνητό σας. Οι πιθανοί αγοραστές θα είναι πρόθυμοι να πληρώσουν περισσότερα για ένα σπίτι που έχει ενημερωθεί με ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά.
  • Τέταρτον, η αίτηση για επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης μπορεί να σας βοηθήσει να μειώσετε το αποτύπωμα άνθρακα. Εάν ανησυχείτε για το περιβάλλον, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε να μειώσετε δραματικά τις εκπομπές άνθρακα αναβαθμίζοντας σε ένα πιο αποδοτικό σύστημα θέρμανσης. Αυτά είναι καλά νέα τόσο για τον πλανήτη όσο και για το πορτοφόλι σας!
  • Τέλος, η αίτηση για επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δείξετε τη δέσμευσή σας στην κοινότητά σας. Οι τοπικές κυβερνήσεις και οι μη κερδοσκοπικοί οργανισμοί προσφέρουν πολλά προγράμματα επιχορήγησης για κεντρική θέρμανση. Κάνοντας αίτηση για επιχορήγηση, δείχνετε ότι ενδιαφέρεστε να κάνετε την κοινότητά σας ένα καλύτερο μέρος για να ζήσετε.

Συμπέρασμα:

Ελπίζουμε ότι αυτή η ανάρτηση ιστολογίου σας βοήθησε να μάθετε πώς να λαμβάνετε επιχορήγηση κεντρικής θέρμανσης. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σήμερα. Είμαστε πάντα στην ευχάριστη θέση να βοηθήσουμε!

Schreibe einen Kommentar