Πώς να αγοράσετε το κατάλληλο ποτήρι για το τραπέζι σας

1
Πώς να αγοράσετε το κατάλληλο ποτήρι για το τραπέζι σας

Ξέρετε πώς να αγοράσετε το κατάλληλο ποτήρι για το τραπέζι σας; Πολλοί άνθρωποι δεν το κάνουν.

Ολα τα γυάλινα πάνελ φαίνονται το ίδιο στα μάτια, αλλά κάθε ποτήρι εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό. Είτε θέλετε να ανανεώσετε την τραπεζαρία σας είτε απλά θέλετε να ανανεώσετε τις επιφάνειες του τραπεζιού σας, σας καλύψαμε.

Διαβάστε τον οδηγό 3 βημάτων μας για να μάθετε πώς να ψωνίζετε για την επόμενη γυάλινη επιφάνεια εργασίας σας.

Πάρτε τις σωστές μετρήσεις (ορθογώνιο, στρογγυλό οβάλ)

Μιλώντας για επιτραπέζια, έρχεται αυτόματα στο μυαλό ένα τετράγωνο, ορθογώνιο ή σχήμα κύκλου. Αλλά στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσα πολλά σχήματα που μπορεί κανείς να επιλέξει όπως οβάλ, στρογγυλά, ημικυκλικά και ακανόνιστα, ανάλογα με το έργο σας.

Εάν θέλετε να επιλέξετε το δεξί επιτραπέζιο τότε το πρώτο βήμα είναι να κάνετε τις σωστές μετρήσεις.

  1. Τοποθετήστε τη μεζούρα στο κέντρο του τραπεζιού και τεντώστε την στην απέναντι πλευρά. Σημειώστε αυτή τη μέτρηση ως τη διάμετρο μιας στρογγυλής επιφάνειας
  2. Για ένα ορθογώνιο τραπέζι, μετρήστε το μήκος ξεκινώντας από κάθε άκρη και σημειώστε το σε χαρτί.
  3. Μετρήστε όλα τα μεγέθη εγκοπών και εγκοπών και σημειώστε τα.
Γυάλινο επάνω τραπέζι

Επιλέξτε το σωστό πάχος γυαλιού

Το δεύτερο βήμα είναι να επιλέξετε το σωστό πάχος για τον σωστό σκοπό. Υπάρχουν γενικά 7 τύποι πάχους που προσφέρουν οι κατασκευαστές γυαλιού. Κάθε πάχος εξυπηρετεί έναν συγκεκριμένο σκοπό χρήσης. Ας ρίξουμε μια ματιά σε κάθε πάχος και την ιδανική χρήση του.

1/8” (3 χιλιοστά)Τοποθετείται ιδανικά για λεπτά και ελαφριά επιτραπέζια που είναι κατάλληλα για χρήση σε εσωτερικούς χώρους

  1. 5/32” (4mm)

Αυτό το πάχος είναι κατάλληλο για καλύμματα τραπεζιών και επίπλων τόσο για σαλόνια όσο και για τραπεζάκια κουζίνας.

  1. 3/16″ (5 mm)

Αυτό το πάχος χρησιμοποιείται ιδανικά για βοηθητικά τραπέζια, τραπέζια βεράντας, ένθετα ως προστατευτικά καλύμματα τραπεζιών

  1. 1/4” (6 χιλιοστά)

Χρησιμοποιείται κυρίως για γυάλινες επιφάνειες και γυάλινα προστατευτικά καλύμματα τραπεζιών

  1. 3/8” (10 mm)

Χρησιμοποιείται ευρέως για βαριές και μη υποστηριζόμενες επιφάνειες, όπου το γυαλί είναι το μόνο υλικό ως επιτραπέζια επιφάνεια.

  1. 1/2” (12 mm)

Αυτό το πάχος είναι ιδανικό για βαριές εφαρμογές, όπως μη υποστηριζόμενες επιτραπέζιες επιφάνειες, όπου το γυαλί είναι η μόνη επιφάνεια του τραπεζιού.

  1. 3/4″ (19 mm)

Είναι τέλειο πάχος για δυνατές και μη στηριγμένες επιφάνειες όπου το γυαλί είναι το μόνο χρησιμοποιούμενο υλικό.

Επιλέξτε τον σωστό τύπο γυαλιού

Αφού επιλέξετε το σωστό πάχος, το τελικό και πιο κρίσιμο βήμα είναι να επιλέξετε το σωστό υλικό γυαλιού. Γενικά, υπάρχουν 5 τύποι υλικών γυαλιού που προσφέρουν οι κατασκευαστές γυαλιού.

Το σκληρυμένο γυαλί είναι επίσης γνωστό ως γυαλί ασφαλείας, επειδή μόλις σπάσει, τεμαχίζεται σε κομμάτια χωρίς να προκαλεί κανένα κακό σε κανέναν γύρω. Είναι 4 φορές πιο ανθεκτικό από οποιοδήποτε ανοπτημένο γυαλί

Το παγωμένο γυαλί κατασκευάζεται από μια διαδικασία που μετατρέπει το διαφανές γυαλί σε ημιδιαφανές με αμμοβολή και όξινη χάραξη. Προσφέρει διαφορετικά μοτίβα και στυλ για να διαλέξετε.

Ακριβώς όπως το όνομα, είναι ένας κανονικός τύπος γυαλιού αλλά με μια απόχρωση χρώματος μέσα. Προσθέστε μια δήλωση στα έπιπλά σας προσθέτοντας προστατευτικά τραπεζιού από φιμέ γυαλί.

Το πολυστρωματικό γυαλί είναι 5 φορές πιο ανθεκτικό από οποιοδήποτε γυαλί με σκληρυμένο ή ανοπτημένο γυαλί. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για βαριές εφαρμογές όπως μεγάλα τραπέζια συνεδριάσεων και επιτραπέζια γενικά.

Ένα έγχρωμο γυαλί είναι κατασκευασμένο από την ανάμειξη οξειδίου μετάλλου με το γυάλινο υλικό. Γενικά, η γκάμα χρωμάτων για το χρωματιστό γυαλί περιλαμβάνει μπρονζέ, μπλε, πράσινο, γκρι και πορτοκαλί.

Βελτιώστε την εμφάνιση του σύγχρονου δωματίου σας όταν αγοράσετε το σωστό μέγεθος ποτηριού για το τραπέζι σας Glass Mirror House Ltd. Η Glass Mirror House Ltd είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές γυαλιού στο Ηνωμένο Βασίλειο που σας προσφέρει στυλ και άνεση στο κατώφλι σας.

Schreibe einen Kommentar