Μια επισκόπηση των λειαντικών Norton

0
Μια επισκόπηση των λειαντικών Norton

Εξοικονομήστε 10% στις ζώνες Norton Neon έως τις 29/5/22, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων! Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ψωνίσετε τώρα και να κάνετε οικονομία.

Υπάρχουν πολλά λειαντικά ξύλινων δαπέδων στην αγορά, γεγονός που μπορεί να καταστήσει δύσκολο να αποφασίσετε ποιο θα χρησιμοποιήσετε για την επόμενη εγκατάσταση ή το φινίρισμα του ξύλινου δαπέδου σας. Ευτυχώς, η Norton προσφέρει λειαντικά υλικά που ποικίλλουν από αλουμίνα ζιρκονίας έως καρβίδιο του πυριτίου και πολλά άλλα. Όλα αυτά τα υλικά έχουν συγκεκριμένα πλεονεκτήματα, γεγονός που διασφαλίζει ότι η Norton έχει μια επιλογή ανεξάρτητα από τις ανάγκες του έργου σας. Δείτε την επισκόπηση των πιο δημοφιλών σειρών Λειαντικά δαπέδου από ξύλο Norton παρακάτω:

Νόρτον ερυθροπύρωση – Οι ζώνες και οι δίσκοι Red Heat διαθέτουν ένα μοναδικό μείγμα υψηλής απόδοσης απόδοσης ποιότητας διαμαντιού και κεραμικών κόκκων για να προσφέρουν απαράμιλλη αξία σε σύγκριση με άλλα λειαντικά. Οι ζώνες και οι δίσκοι Norton Red Heat συνδυάζουν απίστευτο ρυθμό κοπής και διάρκεια ζωής προϊόντος με εξαιρετικά αιχμηρές δυνατότητες κοπής του κεραμικού κόκκου που καταπολεμά την πρόωρη θαμπάδα. Το Norton Red Heat είναι μια πλήρης γραμμή λειαντικών δαπέδων από ξύλο και σκυρόδεμα, σχεδιασμένη για εξαιρετική απόδοση επιφάνειας. Το λιπαντικό βοηθήματος λείανσης „supersize“ είναι το κλειδί για να ξεκλειδώσετε πλήρως τις δυνατότητες αυτού του προϊόντος. Το Norton Red Heat σάς βοηθά να εξοικονομήσετε χρόνο για την αλλαγή των λειαντικών σας, ώστε να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας και με τη σειρά σας την απόδοση σας.

Νόρτον Μπλέιζ – Τα λειαντικά υψηλής απόδοσης Norton Blaze κόβονται πιο γρήγορα και διαρκούν περισσότερο. Χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πολύ κοφτερής κεραμικής αλουμίνας κορυφαίας ποιότητας και της αποκλειστικής επεξεργασίας της Norton, οι δίσκοι λείανσης Norton Blaze προσφέρουν ανώτερη απόδοση. Αυτό το υλικό σπάει αντί να θαμπώνει, δημιουργώντας μια νέα, αιχμηρή άκρη. Συνδυάζοντας σταθερότητα και ανθεκτικότητα, μαζί με εκτεταμένη διάρκεια ζωής δίσκου, οι δίσκοι λείανσης Norton Blaze μειώνουν σημαντικά το συνολικό κόστος ενώ αυξάνουν την παραγωγικότητά σας. Το Norton Blaze είναι τόσο σκληρό που μπορεί ακόμη και να κόψει το φινίρισμα από οξείδιο αλουμινίου σε προκατασκευασμένα δάπεδα––δείτε το βίντεό μας όπου κάνουμε ακριβώς αυτό. Το Norton Blaze παρέχει μια από τις πιο δροσερές κοπές με σημαντικά ταχύτερους ρυθμούς κοπής από άλλα λειαντικά.

Δωρεάν διαφήμιση

Norton Blaze Plus – Κατασκευασμένο από λειαντικό κόκκο κεραμικού Norton SG δροσερής κοπής, αυτό το προϊόν κόβει 20% πιο γρήγορα από άλλα λειαντικά, συμπεριλαμβανομένου του αρχικού προϊόντος Norton Blaze, δίνοντάς σας μεγαλύτερη παραγωγικότητα και μεγαλύτερη διάρκεια λειαντικής διάρκειας, μειώνοντας αποτελεσματικά το κόστος ανά εργασία. Αυτή είναι μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείτε να κάνετε για μεγάλες ποσότητες αφαίρεσης αποθεμάτων.

Λειαντικά Norton

Εύκαμπτος σωλήνας Norton – Το Norton Durite είναι μέρος μιας σειράς λειαντικών που έχει σχεδιαστεί ειδικά για τον χρήστη που θέλει ποιότητα Norton με σταθερή απόδοση σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Αυτό το προϊόν είναι κατασκευασμένο από 100% καρβίδιο του πυριτίου. Τα βαριά χάρτινα στηρίγματα προσφέρουν μεγάλη αντοχή και ποιοτική κοπή κάθε φορά. Ιδανικό για προετοιμασία επιφανειών, αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή λειαντικού προϋπολογισμού για σχεδόν οποιοδήποτε έργο.

Norton Blue Fire – Κατασκευασμένα από premium, αυτοακονιζόμενη, 100% αλουμίνα ζιρκονίας, τα λειαντικά δαπέδου Norton Blue Fire αποτελούν ιδανική επιλογή για μια ποικιλία εφαρμογών δαπέδων – από την αφαίρεση παλαιών ή κατεστραμμένων επιφανειών μέχρι την προετοιμασία ενός νέου δαπέδου για επίστρωση. Αυτά τα προϊόντα προσφέρουν τον απόλυτο συνδυασμό λειαντικής τεχνολογίας και επιθετικής απόδοσης. Τα λειαντικά δαπέδου από ξύλο Norton Blue Fire διαθέτουν αυτο-ακονιζόμενη σύνθεση που μπορεί να υπερηφανεύεται για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ταχύτερη κοπή και εξαιρετική αντοχή. Η αποκλειστική αντιστατική τεχνολογία αυξάνει την απόδοση συλλογής σκόνης για να σας βοηθήσει να διατηρήσετε ένα καθαρότερο περιβάλλον εργασίας και να βελτιώσετε την πρόσφυση μεταξύ του φινιρίσματος και του δαπέδου. Ο βελτιωμένος δεσμός ρητίνης διασφαλίζει επίσης ότι το λειαντικό παραμένει αιχμηρό ακόμα και στις πιο απαιτητικές εφαρμογές.

Norton Neon – Το Norton Neon προσφέρει ταχύτερη δράση κοπής από τα περισσότερα άλλα λειαντικά οξειδίου του αλουμινίου. Το premium μείγμα οξειδίου του αλουμινίου παρέχει εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές λοξότμησης, αφαίρεσης αποθεμάτων, αφαίρεσης γρεζιών και ανάμειξης. Αυτό επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας ένα βαρύ υπόστρωμα ινών για να ελαχιστοποιηθεί το σχίσιμο, σε συνδυασμό με έναν πλήρη δεσμό ρητίνης που αυξάνει την αντοχή της αιχμής του δίσκου. Αυτοί είναι δίσκοι επαγγελματικής ποιότητας που έχουν σχεδιαστεί για να έχουν μεγάλη απόδοση ακόμη και στα πιο απαιτητικά υλικά.

Norton MeshPower – Οι δίσκοι λείανσης MeshPower της Norton θα σας βοηθήσουν να κάνετε τη δουλειά πιο γρήγορα και με λιγότερα προβλήματα. Το μοναδικό ανοιχτό πλέγμα που δημιουργεί χιλιάδες τρύπες δημιουργεί ένα καινοτόμο σύστημα εξαγωγής σκόνης που ουσιαστικά εξαλείφει τη σκόνη και τα υπολείμματα από τη διαδικασία λείανσης. Αυτό σημαίνει καθαρότερο περιβάλλον εργασίας, αποτελεσματική εξαγωγή σκόνης και συνολικά καλύτερο φινίρισμα λόγω της ενισχυμένης πρόσφυσης μεταξύ δαπέδου και φινιρίσματος.

Norton ProSand – Οι δίσκοι λείανσης Norton ProSand έχουν κατασκευή ανοιχτής στρώσης που κόβει πιο γρήγορα από παρόμοια χαρτιά και αυτή η επιπλέον σκληρότητα τους βοηθά να διαρκούν περισσότερο. Αυτό το χαρτί κόβει έως και τρεις φορές γρηγορότερα από άλλα γυαλόχαρτα ίδιας άμμου, μειώνοντας τον χρόνο λείανσης. Η στεατική επίστρωση με βάση το νερό μειώνει την απόφραξη, παρέχει ακόμη πιο γρήγορη κοπή και δίνει στο Norton ProSand παρατεταμένη διάρκεια ζωής. Η ανθεκτική του βάση το καθιστά πιο ανθεκτικό από τον πολυεστέρα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε σταθερά φινιρίσματα χωρίς να χρειάζεται να αντικαθιστάτε το χαρτί τόσο συχνά.

Εκτός από αυτές τις σειρές προϊόντων, η Norton προσφέρει και άλλα προϊόντα όπως π.χ Δολάρια άμμου για τριβή μεταξύ των στρώσεων, Χαρτί λείανσης Stikit για τετράγωνα buffer και πολλά άλλα.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Norton προσφέρει έναν τόνο διαφορετικών επιλογών για λειαντικά ξύλινων δαπέδων. Κάντε κλικ ΕΔΩ για να περιηγηθείτε στην επιλογή μας ή καλέστε μας στο (800) 737-1786 για να μιλήσουμε με έναν ειδικό στο ξύλινο δάπεδο σχετικά με το επερχόμενο έργο σας.

Εξοικονομήστε 10% στις ζώνες Norton Neon έως τις 29/5/22, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων! Κάντε κλικ ΕΔΩ για να ψωνίσετε τώρα και να κάνετε οικονομία.

Schreibe einen Kommentar