Ιστολόγιο προσκεκλημένου Αυγούστου της Stephanie Stellwagon

2
Ιστολόγιο προσκεκλημένου Αυγούστου της Stephanie Stellwagon

Το επόμενο προσκεκλημένο blog του Modern είναι με τη σύντροφο και lifestyle blogger Stephanie Stellwagon. Η Stephanie μπορεί να βρεθεί στο διαδίκτυο στον ιστότοπό της Στεφ Στελ και στο Facebook και στο Instagram στο @stephstell. Η Stephanie ζει στο New Canaan του Κονέκτικατ και στο Kennebunkport του Maine με τον σύζυγο και την κόρη της, Pippa.

Η κόρη της Στέφανι τρώει λίγο ακόμα

Το ιστολόγιο της Στεφανίας

Τίποτα δεν ξεπερνά το καλοκαίρι εδώ στο σπίτι στη Νέα Αγγλία. Οι καλοκαιρινές νύχτες είναι οι αγαπημένες μας καθώς μας αρέσει να κάνουμε παρέα στην πίσω αυλή καθώς η υγρασία της ημέρας εξαφανίζεται. Είτε ο Matt είναι στη σχάρα είτε η Pippa παίζει λακρός, απολαμβάνει ένα s’more ή με βοηθά να φροντίζω τα λουλούδια, είναι ποιοτική οικογενειακή ώρα στο τέλος της ημέρας.

Ευτυχώς αυτό το καλοκαίρι, έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο γνωρίζοντας ότι η οικογένειά μας είναι ασφαλής από όλα τα ενοχλητικά παράσιτα που έρχονται μαζί με το καλοκαίρι. Με ένα παιδί και τους φίλους του να τρέχουν ξυπόλητοι στην αυλή, είναι ακόμα πιο σημαντικό για μένα να διασφαλίσω ότι η αυλή μας είναι όσο το δυνατόν πιο ασφαλής για την οικογένεια και τους φίλους μου. Γι‘ αυτό εμπιστευτήκαμε Σύγχρονο παράσιτο για να μας κρατήσουν ασφαλείς με τους Υπηρεσία οικιακής φροντίδας κουνουπιών, κροτώνων και ψύλλων.

Η ομάδα τους είναι άρτια εκπαιδευμένη και φροντίζει πάντα να αποφεύγει την εφαρμογή υλικών σε μέρη που μπορεί να έχουν συχνή επαφή η οικογένειά σας και τα κατοικίδια σας. Το υλικό δεν μεταφέρεται αφού στεγνώσει και η οικογένειά σας και τα κατοικίδια σας μπορούν να απολαύσουν την αυλή σας μετά από λίγες ώρες. Ανυπομονούμε να μας εξυπηρετήσουν το υπόλοιπο καλοκαίρι.

Καλέστε το Modern σήμερα στο 888-976-8853 και χρησιμοποιήστε τον κωδικό μου για να λάβετε την έκπτωση για το Modern Pest: STEPHANIESAVE75or150!

Schreibe einen Kommentar