Ιστολόγιο καλεσμένων του Αυγούστου της Jessica Klein

0
Ιστολόγιο καλεσμένων του Αυγούστου της Jessica Klein

Το επόμενο προσκεκλημένο blog του Modern είναι της συνεργάτης μας και lifestyle blogger, Jessica Klein. Ο ιστότοπος της Τζέσικα είναι OID Studio και μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και στο Instagram στη διεύθυνση @ohidesignblog. Ζει στη Μασαχουσέτη με τον σύζυγό της, τα δύο παιδιά και τον σκύλο της.

Ο σύζυγος της Jessica Klein στο αίθριο τους

Jessica’s Blog

Έχω μερικές ενημερώσεις στην πίσω αυλή να μοιραστώ μαζί σας που θα μας βοηθήσουν να απολαύσουμε τον εξωτερικό μας χώρο ακόμα περισσότερο, ειδικά τώρα που οι φίλοι μας στο Σύγχρονο παράσιτο έχουν ψεκάσει την αυλή μας για ανεπιθύμητα παράσιτα. Άλλες αλλαγές που κάνουμε:

  • Προσθέτουμε φράχτη με πύλη! Το πλάι δίπλα στο δρόμο δεν είχε φράχτη και η μικρή Bella μπορεί να ξεφύγει… έχουμε επίσης βινύλιο στη φούστα του σπιτιού μας που θέλαμε να το αλλάξουμε σε ξύλο, οπότε θα προσθέσουμε και τα δύο για να κάνουμε μια απρόσκοπτη μετάβαση.
  • Οι ορτανσίες μας είναι σε πλήρη άνθιση και μπορεί να μετακινήσουμε μερικές από την μπροστινή αυλή στο πίσω μέρος για να δώσουμε λίγο χώρο στην μπροστινή αυλή μας!
  • Θα πρέπει να μεταφέρουμε τα φυτά σουμάκ (αυτά που βρίσκονται πίσω από το υπαίθριο τμήμα μας) γιατί λερώνουν τα πλακόστρωτά μας.

Έχετε κάνει κάποια ενημέρωση στον εξωτερικό σας χώρο αυτό το καλοκαίρι;

Καλέστε το Modern στο 888-976-8853 και φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό JESSICASAVE75or150 για να εξοικονομήσετε χρήματα στην πρώτη σας υπηρεσία Modern Pest!

Schreibe einen Kommentar