Ημέρα ζαχαροκάλαμου που γιορτάζεται στις 26 Δεκεμβρίου – Τέλεια απόλαυση για ΔΙΑΚΟΠΕΣ

1
Ημέρα ζαχαροκάλαμου που γιορτάζεται στις 26 Δεκεμβρίου – Τέλεια απόλαυση για ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Μπορεί να μοιάζει με το χερούλι μιας ομπρέλας αλλά μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν είναι. Υπάρχει μια σύντομη ιστορία πίσω από αυτό αλλά ενδιαφέρουσα.

Πολύ λίγοι άνθρωποι θυμούνται αυτή τη μέρα γιατί τη θεωρούν μέρος των Χριστουγέννων. Σύμφωνα με τη γερμανική λαογραφία, το ζαχαροκάλαμο κατασκευάστηκε για πρώτη φορά τον 17ο αιώνα, όταν ένας χοράρχης βρίσκει έναν τρόπο να κρατά τα παιδιά ήσυχα κατά τη διάρκεια της παραμονής των Χριστουγέννων.

παίζω-κερδίζω-μετρητά

Η καραμέλα με γεύση μέντας ήταν πραγματικά διάσημη εκείνη την ημέρα, αλλά πρόσθεσε κάποια ανατροπή που αντιπροσωπεύει το δικό της θρησκευτικό σύμβολο μαζί της.

ΠΩΣ?

Ζήτησε να διαμορφώσει την καραμέλα ως J, που σημαίνει Ιησούς. Τώρα κατάλαβες; Δεν είναι ένα χερούλι της ομπρέλας.

Αυτά τα χρώματα στην καραμέλα έχουν επίσης μια σημαντική σημασία. Ζήτησε επίσης τα μπαστούνια να είναι λευκά και κόκκινα. Όπου το λευκό αντιπροσωπεύει την αναμάρτητη αγνή ζωή του Ιησού και το κόκκινο το αίμα του Ιησού όταν σταυρώθηκε.

Αν και δεν υπάρχουν βάσιμες αποδείξεις για αυτό. Αλλά μπορείτε ακόμα να το απολαύσετε και πρέπει να διαδώσετε αυτή τη γνώση σε άλλους για να θυμάστε αυτήν την ημέρα.

Διαβάστε περισσότερα: Πώς να γιορτάσετε την Εθνική Ημέρα του Ιατρού το 2020

Γεγονότα για την Παγκόσμια Ημέρα Μεταναστών

Schreibe einen Kommentar