Ζώνες λείανσης 3M Regalite: Ανθεκτικοί και αποτελεσματικοί

0
Ζώνες λείανσης 3M Regalite: Ανθεκτικοί και αποτελεσματικοί

Ζώνη λείανσης Regalite 3m

Όταν χρησιμοποιείτε Ιμάντες λείανσης Regalite 3M για το έργο εγκατάστασης δαπέδου από σκληρό ξύλο, μπορείτε να εξομαλύνετε το δάπεδο σε μια εντελώς ομοιόμορφη επιφάνεια για να ξεκινήσετε σωστά τη διαδικασία φινιρίσματος του δαπέδου από σκληρό ξύλο.

Αυτές οι ζώνες παρέχουν μια επιθετική αλλά ομαλή κοπή που μειώνει τη φλυαρία στα δάπεδα από σκληρό ξύλο.

Δωρεάν διαφήμιση

Εκτός από την αποτελεσματικότητά τους στο τρίψιμο δαπέδων, Ζώνες Regalite είναι επίσης γνωστά για την εξαιρετική αντοχή τους.

Οι μωβ ιμάντες λείανσης 3M Regalite είναι κατασκευασμένοι από ένα μείγμα κεραμικού οξειδίου του αλουμινίου, το οποίο καθιστά αυτούς τους ιμάντες απίστευτα ανθεκτικούς και μακροπρόθεσμα εξοικονομούν χρήματα.

Αυτές οι ζώνες καλύπτονται από ανθεκτικό στη θερμότητα πανί, το οποίο διατηρεί τη ζώνη ισχυρή και δροσερή για να διατηρήσει τη μακροζωία της.

Καθώς τα λειαντικά γερνούν, συνήθως στρογγυλοποιούνται και θαμπώνουν, αλλά αντί να περάσουν από αυτή τη διαδικασία, ένας ιμάντας Regalite 3M θα σπάσει για να δημιουργήσει μια νέα, αιχμηρή άκρη για να διατηρήσει τη λειτουργία του ιμάντα πέρα ​​από το σημείο όπου θα έπρεπε να είναι οι περισσότεροι άλλοι ιμάντες λείανσης. αντικαταστάθηκε.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό πίσω από την απίστευτη αντοχή αυτής της ζώνης είναι η ραφή της. Οι επάνω κόκκοι (60-120) της σειράς Regalite διαθέτουν μίξη πισινών σε στυλ ημιτονοειδούς κύματος, αντί για πισινό μάτι σε ευθεία κοπή που έχουν συνήθως οι ιμάντες λείανσης. Η ύφανση σε στυλ ημιτονοειδούς κύματος στη ραφή της ταινίας εμποδίζει το τριβείο να δημιουργήσει σημάδια φλυαρίας στο δάπεδο από σκληρό ξύλο.

Αντί να περάσετε από πολλούς διαφορετικούς ιμάντες λείανσης σε σύντομο χρονικό διάστημα, επενδύστε σε ένα ανθεκτικό Ζώνη λείανσης Regalite 3M θα σας εξοικονομήσει χρήματα από έργο σε έργο, ενώ τα δάπεδα κατεβαίνουν στην ομαλή, ομοιόμορφη επιφάνεια που αποτελεί την ιδανική βάση για τη διαδικασία φινιρίσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους ιμάντες λείανσης 3M Regalite, Κάντε κλικ ΕΔΩκαλέστε μας στο (610) 940-5757 ή email πληροφορίες [at] cityfloorsupply.com.


Schreibe einen Kommentar