Ετοιμάστε την αυλή σας για το καλοκαίρι!

1
Ετοιμάστε την αυλή σας για το καλοκαίρι!

Προετοιμασία για το καλοκαίρι είναι μια τόσο γλυκιά στιγμή. Ξέρεις ότι ο καιρός ζεσταίνεται και ξέρεις ότι έρχεται η ηλιοφάνεια, που σημαίνει ότι ξέρεις ότι θέλεις να περάσεις χρόνο στην πίσω αυλή για να μπορέσεις να τα απορροφήσεις όλα.

Από το να φιλοξενήσετε ένα υπαίθριο μπάρμπεκιου μέχρι να παρακολουθήσετε μια ταινία σε έναν προβολέα ενώ ξαπλώνετε στο γρασίδι, υπάρχουν τόσοι πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προετοιμάσετε την αυλή σας για το καλοκαίρι. Το θέμα είναι ότι όταν είναι κατάφυτο και δεν είναι έτοιμο για χρήση, έχετε έναν χώρο που δεν εκμεταλλεύεστε – και πρέπει να είστε!

Η πίσω αυλή είναι το δικό σας ιδιωτικό κομμάτι στην ύπαιθρο. Από την πληρωμή για μεγάλοεπισκευή χλοοκοπτικής ώστε να κόψετε το γρασίδι, για να καθαρίσετε τα ζιζάνια, θα πρέπει να ετοιμάσετε την αυλή σας για ένα καλοκαίρι διασκέδασης.

Χρειάζεστε ο χώρος να είναι λειτουργικός και καθαρός, ώστε να μπορείτε να περάσετε χρόνο εκεί έξω και να αισθάνεστε σίγουροι ότι θα φέρετε και επισκέπτες εκεί έξω.

Λοιπόν, έχοντας αυτό κατά νου, εδώ είναι μερικοί από τους καλύτερους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να προετοιμάσετε την αυλή σας για το καλοκαίρι:

Πίσω αυλή μεγάλου σπιτιού το καλοκαίρι

Προσθέστε ένα λάκκο φωτιάς.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, η πίσω αυλή είναι μια παγίδα για τον ήλιο και ένας χώρος για να αισθάνεστε ζεστά και άνετα ενώ χαλαρώνετε. Όταν πρόκειται για εκείνα τα μεγαλύτερα βράδια, ο ήλιος αρχίζει να πέφτει και η θερμοκρασία πέφτει ως αποτέλεσμα.

Το λάκκο της φωτιάς θα είναι η πηγή θερμότητας που χρειάζεστε, αλλά προσθέτει επίσης ως κεντρικό σημείο των καθισμάτων των επισκεπτών σας – και είναι ένας εξαιρετικός χώρος για να ψήσετε ένα marshmallow ή πέντε!

Φέρτε μέσα τα πλυντήρια πίεσης.

Εάν έχετε καταστρώματα ή αίθριο στην πίσω αυλή σας, θα έχει συσσωρευτεί πολύ βρωμιά κατά τους χειμερινούς μήνες. Φέρνοντας τα πλυστικά πίεσης και απομακρύνετε όλη τη λάσπη πολύ γρήγορα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να φρεσκάρετε με νέα βαφή εάν είναι απαραίτητο και θα μπορείτε να δείτε εάν το κατάστρωμα σας το χρειάζεται.

πλύσιμο με πίεση της βεράντας

Εργαστείτε για την προσέλκυση της άγριας ζωής.

Μια πίσω αυλή μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο ελκυστική με ζώα και πουλιά μέσα της. Η προσθήκη ενός τροφοδότη πουλιών και ενός λουτρού πουλιών σε μια συγκεκριμένη περιοχή του κήπου θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τον χώρο και να φέρετε την άγρια ​​ζωή. Θα κάνετε επίσης τα παιδιά χαρούμενα αν φέρετε μερικά σφάλματα – ξενοδοχείο για σφάλματα, κανείς;

Καλέστε έναν τοπιογράφο.

Εάν δεν έχετε τον χρόνο να τακτοποιήσετε τα συντρίμμια και τα ζιζάνια, θα πρέπει να σκεφτείτε φέρνοντας έναν τοπίου να βοηθήσω. Στη συνέχεια, θα μπορούν να σας πουν τη γνώμη τους για το πώς να κάνετε την αυλή σας να ξεχωρίζει. Ένας διαμορφωτής τοπίου μπορεί να σας βοηθήσει να σχεδιάσετε την πίσω αυλή σας και να την ισιώσετε.

Σχέδιο τοπίου

Τακτοποιήστε το γκαζόν σας.

Ένα πιο κοντό γκαζόν θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε με τους φίλους σας με κουβέρτες για πικνίκ και μεγάλες σακούλες με φασόλια. Ένας τακτοποιημένος χλοοτάπητας κάνει επίσης μια πιο υγιή αυλή χωρίς να φυτρώνουν άσχημα εκεί μέσα.

Καθαρίστε το μπάρμπεκιου.

Αν θέλετε να μαγειρέψετε έξω αυτό το καλοκαίρι, φροντίστε να έχετε το μπάρμπεκιου καθαρισμένο και έτοιμο!

Schreibe einen Kommentar