Γιατί το Woodwise Stair Jig είναι ένα απαραίτητο εργαλείο

0
Γιατί το Woodwise Stair Jig είναι ένα απαραίτητο εργαλείο

ο Woodwise Stair Jig είναι ένα απολύτως απαραίτητο εργαλείο που πρέπει να έχετε στο ρεπερτόριό σας για περιπτώσεις όπου εργάζεστε με σκάλες σε μια εγκατάσταση ξύλινου δαπέδου.

Αυτό το jig σάς επιτρέπει να μετράτε το μήκος και τη γωνία του πέλματος της σκάλας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο είτε με τυπικά ρετρό πέλματα είτε με προκαμπτόμενα σκαλοπάτια βινυλίου από την US Vinyl Floor Bending.

Δωρεάν διαφήμιση

Για να επιτύχετε πλήρη ακρίβεια, πρέπει να μετρήσετε κάθε πέλμα ως προς το μήκος γιατί τα κορδόνια θα διαφέρουν, ιδιαίτερα σε παλαιότερα σπίτια. Δεν θα είναι κάθε πέλμα ακριβώς 36″ σε μήκος. Το σκαλοπάτι σάς επιτρέπει να μετράτε το μήκος καθώς και τη γωνία κατά την οποία το πέλμα τρέχει προς τα μέσα ή προς τα έξω.

Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να κάνετε κάθε κοπή όσο το δυνατόν πιο ακριβή και είναι μια πολύ πιο εύκολη και ακριβής επιλογή από τη χρήση μιας μεζούρας για την εργασία. Όλοι οι σύνδεσμοι της ράβδου σκάλας κλειδώνουν σφιχτά για ακρίβεια νεκρού στερεού και η γωνία της ράβδου T προσαρμόζεται σε μεγαλύτερη από 45 μοίρες. Είναι πολύ απλό στη χρήση και θα σας φανεί χρήσιμο σε κάθε περίπτωση που τοποθετείτε πέλματα σε σκάλες.

Όπως λέει ο Mike στο παραπάνω βίντεο, αυτό το jig είναι σωτήριο. Εάν κόψετε ένα πέλμα πολύ σφιχτά και στη συνέχεια χρησιμοποιήσετε ένα σφυρί για να το εισαγάγετε με δύναμη, διατρέχετε τον κίνδυνο να σπάσετε το πέλμα. Αυτό το εργαλείο σάς βοηθά να το αποφύγετε και να βεβαιωθείτε ότι το μέγεθος των πέλματος που τοποθετείτε ταιριάζει ακριβώς στις σκάλες.

Εάν τυχαίνει να χρειαστείτε μια μακρύτερη σέγα για μεγαλύτερα πέλματα, έχουμε ένα διαθέσιμο εδώ. Η προέκταση θα αυξήσει το μήκος της σέγας από 52″ σε 72″ και μπορείτε να συνεχίσετε να προσθέτετε περισσότερα προέκταση (καθένα από αυτά προσθέτει επιπλέον 20″ σε μήκος) για άνοιγμα σε οποιοδήποτε μήκος πέλματος.

Κάντε κλικ ΕΔΩ για να αγοράσετε το Woodwise Stair Jig. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με αυτό το προϊόν, επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή καλέστε (800) 737-1786.


Schreibe einen Kommentar